Co nabízíme?

Fotovoltaické elektrárny

Fotovoltaické elektrárny jsou moderním a ekologickým způsobem výroby elektřiny. Jsou spolehlivé, mají dlouhou životnost a přispívají k ochraně životního prostředí. V budoucnu se očekává jejich další rozvoj a využití v širším měřítku.
Naše firma poskytuje komplexní řešení montáže FVE. Na základě konzultace Vám sestavíme odpovídající řešení pro Váš rodinný či bytový dům. Uvědomujeme se, že každá instalace  si vyžaduje individuální přístup a proto dbáme na to, aby byly zohledněny i takové věci jako je orientace střechy nebo vnější vlivy kolem domu.
Kromě instalace elektrárny zajišťujeme i dotace, servis a pravidelnou revizi FVE.

 

Elektroinstalace

Elektroinstalace je důležitou součástí každého domu či bytu. Správně provedená elektroinstalace zajišťuje bezpečnost a pohodlí v každodenním životě. Je nutné ji plánovat a instalovat s ohledem na bezpečnost a pohodlí uživatelů. Pravidelná kontrola a údržba elektroinstalace zajistí její bezproblémový chod.
V této oblasti máme bohaté zkušenosti a patřičná oprávnění. Zohledníme nejen Vaše přání, ale rádi Vám i poradíme. 

Výroba rozvaděčů

Rozvaděče jsou klíčovým prvkem elektrických sítí, které slouží k rozvodu a řízení elektrické energie. Výroba rozvaděčů je složitý proces, který zahrnuje několik kroků.  Návrh, konstrukci, výrobu, montáž a testování. Každý krok je důležitý pro zajištění kvality a bezpečnosti rozvaděče.

Výrobu provádíme individuálně, a to dle potřeby zákazníka. Poskytnout Vám můžeme rozvaděče pro fotovoltaické systémy, rozvaděče pro ovládání různých strojních a automatických celků a průmyslové a stavební rozvaděče.

EZS a CCTV

Jedním z našich nosných programů jsou montáže slaboproudých systémů,
mezi které patří elektrická zabezpečovací signalizace EZS, Kamerové systémy
CCTV a další slaboproudé rozvody, jako jsou počítačové sítě atd.
Bezpečnost je pro mnoho lidí prioritou, a proto se stále častěji rozhodují pro instalaci bezpečnostních systémů. Dva z nejčastěji používaných systémů jsou EZS (elektronické zabezpečovací systémy) a CCTV (uzavřený televizní okruh). 

Mechanické konstrukce

Při montáži většiny elektrických zařízení, se setkáváme s potřebou výroby a montáže mechanických prvků.
Výroba mechanických konstrukcí pro elektrická zařízení je klíčová pro bezproblémovou funkci těchto zařízení. Pečlivý návrh, precizní výroba a použití kvalitních materiálů jsou základem pro výrobu kvalitních konstrukcí. Testování a kontrola kvality jsou důležité pro zajištění bezpečnosti a spolehlivosti zařízení. Výrobu zajišťujeme v naší konstrukční dílně.

 

Komplexní služby
V oblasti elektra

V dnešní době je stále větší důraz kladen na ekologii a udržitelnost. Jedním z řešení, jak přispět k ochraně životního prostředí, je využívání obnovitelných zdrojů energie. Elektroinstalace a fotovoltaické elektrárny jsou moderní technologie, které umožňují snížit spotřebu energie a zároveň přispět k ochraně životního prostředí. 
Naše firma poskytuje komplexní řešení v těchto odvětvích a s nimi spojené úkony jako je projektová činnost, revize a vyřizování dotací.

Elektroinstalace

Elektroinstalace je nezbytnou součástí každého domu či bytu. Moderní elektroinstalace umožňuje efektivní využití energie a zároveň minimalizuje riziko požáru či jiných nebezpečných situací. Kvalitní elektroinstalace zajistí bezproblémový chod všech elektrických zařízení v domácnosti

    Projektová činnost

    Projektová činnost je klíčovým prvkem úspěšného projektu. Projektová dokumentace zahrnuje veškeré informace o projektu, včetně plánu, rozpočtu, harmonogramu, rizik a dalších klíčových faktorů. Je to důležitý nástroj pro řízení projektu a umožňuje týmu pracovat efektivněji a s větší přesností. Je také nedílnou a povinnou  součástí žádosti o dotaci u realizace FVE. 

      Fotovoltaické elektrárny

      Fotovoltaické elektrárny jsou dalším moderním řešením pro snižování spotřeby energie. Tyto elektrárny využívají sluneční energii k výrobě elektřiny. Díky fotovoltaickým panelům lze vyrábět elektřinu přímo na střeše domu či budovy. Tento způsob výroby elektřiny je nejen ekologický, ale také finančně výhodný

        Elektro revize

        Elektro revize je pravidelná kontrola elektroinstalace v budovách, která slouží k zajištění bezpečnosti a ochrany před požárem. Tato revize se provádí podle platných předpisů a normativů a jejím cílem je odhalit případné nedostatky v elektroinstalaci, které by mohly vést k nebezpečným situacím.
        Během revize jsou kontrolovány všechny části elektroinstalace, včetně rozvodů, zásuvek, světel a dalších elektrických zařízení.

          Fakturační adresa

          Harantova 1198/38
          397 01 Písek                  IČO: 08673063

          Mobil

          +420 380 830 754

          Email

          info@kmpelectro.cz

          Provozovna

          Nádražní 732
          397 01 Písek

          KMP electro s.r.o.

          https://www.facebook.com/profile.php?id=61552230403487

          kmpelectro

          https://www.instagram.com/kmpelectro?igsh=dzZvMmdwNGQ5cHN4